Kako preko LinkedIna pridobite do 4 obetavne prodajne razgovore na teden? Program za podjetnike, ki prodajajo svoje znanje!

Zakaj imate LinkedIn profil? Predvsem zaradi ”pritiska” kolegov, sodelavcev in poslovnih partnerjev? Vsi vam govorijo, da ga rabite, vendar pa v praksi še niste zaznali, kako natančno bi ga izkoristili v prodajne namene.

V poplavi delavnic in predavanj na temo LinkedIna, ste najverjetneje tudi sami obiskali katerega od njih. Dobili ste nekaj uporabnih ”how to” namigov, izbrusili svoj profil ter začeli z aktivnim povezovanjem. Po nekaj dnevih navdušenega povezovanja se je hrup polegel. Oglasili so se črički?!

”Se povezujem s pravimi ljudmi?”

”Zakaj moje objave všečkajo, a ostanejo ledeno hladni, ko jim predstavim ponudbo?”

”Kako naj izstopam v poplavi influencerjev, ki imajo več sledilcev kot Slovenija prebivalcev?”

”So še kakšne druge koristi od Premium profila, razen prestižne zlate značke, ki se po zakupu sveti na mojem profilu?”

To so vprašanja, ki si jih zastavljajo mnogi poslovni svetovalci, mentorji in trenerji, ki vedo, da ima njihov LinkedIn profil potencial, vendar ne vedo, kako naj ga izkoristijo. Kaj pa vi?

 

Obisk LinkedIn delavnice pogosto ne zadostuje

Ko na delavnici dobite nekaj uporabnih namigov, ste navdušeni nad tem, kaj vse je na LinkedInu mogoče. Obljubite si, da boste po delavnici bolj vestni in da boste čim več napotkov prenesli v prakso. Po tednu dni pa se na vašem čelu pojavijo prve gube. Sprašujete se, zakaj vas nihče ne najde v LinkedIn iskalniku. Jezni ste, ker veliko časa porabite za kreiranje in objavljanje vsebin, ki ne pritegnejo pravih ljudi. Grizete si ustnice, ker ob vas ni nikogar, ki bi se poglobil v vaš profil, načine povezovanja in strategije prodaje, ki delujejo za vaše stranke. Ostali ste sami v izjemno kompleksnem okolju LinkedIna.

Ponoven obisk delavnice o LinkedInu žal ni rešitev!

 • Potrebujete taktike in strategije, prilagojene vašemu sprecifičnemu svetovalnemu poslu.
 • Potrebujete pomoč eksperta – nekoga, ki je elitni poslovni svetovalec in ima LinkedIn v malem prstu. Nekoga, ki zaradi uspešne LinkedIn strategije opravi po 5 prodajnih razgovorov na teden. Nekoga, ki je zaradi strateških marketinških pristopov do sedaj preko LinkedIna v zadnjih treh letih pridobil stranke iz 18 evropskih držav.
 • Potrebujete vam prilagojeno, ena-na-ena svetovanje ter intenzivno, dalj časa trajajoče spremljanje vaših aktivnosti na LinkedInu.
 • Potrebujete delujoč sistem, po katerem boste natančno vedeli: kako preko LinkedIna poiskati najbolj primerne leade za svojo ponudbo; kako pogosto in kakšne vsebine naj bi objavljali, da pridobite ugled in vzbudite zanimanje ter predvsem; kako zainteresirane ogreti za srečanje v živo ali pogovor preko Skypa.

 

S katerimi triki takoj povečate vidnost na LinkedInu?

Za podjetnike in poslovne svetovalce, ki prodajajo svoje znanje, smo razvili brezplačni, spletni program LinkedIn Sales Accelerator, v katerem boste izvedeli:

 • Katera so 3 nepogrešljiva brezplačna orodja za LinkedIn?
 • Kako izdelate video vsebine, s katerimi dosežete visoko odzivnost?
 • Kako oblikujete vizualno privlačne objave, ki pritegnejo več sledilcev?
 • Kako nagradite svoj osebni profil, da boste vzbudili zanimanje in povpraševanje?
 • Kako izdelate učinkovito marketinško strategijo, ki vam bo olajšala redno objavljanje na LinkedInu?
 • Kako zgradite široko mrežo sledilcev, ki vas redno spremljajo in priporočajo drugim?

Poglej si primer enega od videov, ki ga najdeš v našem brezplačnem spletnem programu

Kaj pridobite s strateško uporabo LinkedIna?

 1. Od 3 do 4 visoko kvalificirane leade na teden, s katerimi boste lahko opravili prodajne razgovore.
 2. Večjo prepoznavnost na lokalnem in/ali globalnem nivoju. Ko veste, kako se lotiti osebnega znamčenja (personal brandinga), v svoj krog pritegnete več influencerjev, ki vaše objave delijo in všečkajo ter vas priporočajo naprej.
 3. Večji obisk spletne strani, kjer obiskovalci vašega profila dobijo več informacij o vaši ponudbi.
 4. Dostop do drugih načinov financiranja (vključevanje v EU projekte).
 5. Strateško povezovanje s poslovnimi partnerji.

Kaj o LinkedIn programu menijo nekateri uporabniki? 

 

Kako je nekdanji javni uslužbenec po 6-ih letih samostojne poti prešel od slabo plačanega do elitnega svetovalca za tehnološka podjetja iz 18 evropskih držav?

Leto 2013 je bilo za Kristjana brez dvoma najbolj turbulentno do sedaj. Znašel se je na razcepu. Ali naj ostane ‘’finančni in administrativni strokovni sodelavec’’ in naslednjih 40 let razvršča fascikle, ali naj izkoristi svoj potencial in se poda na podjetniško svobodo?

Bolečina je sčasoma postala neznosna in padla je odločitev! Kljub 20-letnemu hipotekarnemu kreditu, dvema šoloobveznima otrokoma in veliki negotovosti, se je odločil, da prereže popkovino z delodajalcem in se poda v svet poslovnih svetovalcev. Glede na znanje in pretekle izkušnje je postal svetovalec za pridobivanje EU sredstev.

Iskanja prvih strank se je lotil brez prodajne in marketinške strategije. Prav tako ni opredelil svoje idealne stranke. Glede na to najbrž ne preseneča, da se je prva tri leta preživljal pretežno iz rok v usta.

Sprva je brez selekcije nagovarjal vsa podjetja in organizacije, ki so želele pridobiti denar iz EU sredstev. Opazil je, da ga kličejo predvsem predstavniki podjetij, ki iščejo predvsem denar za obstoj in plače zaposlenih, vendar niso pripravljeni investirati v znanje in razvoj. To so pretežno nezadovoljne stranke, ki za malo denarja pričakujejo zelo veliko.

Delo z njimi je Kristjana postopoma izčrpalo. V tem času je, od neprestanega nerviranja, izgubil nekaj kilogramov in pridobil celo nekaj sivih las. Če ne bi v času dopusta pri potapljanju v morju naletel na izgubljeno zlato verižico, ki jo je kasneje pri zlatarju prodal, bi mu v avgustu 2014 celo zmanjkalo denarja za prispevke.

Po mučnih prvih treh letih učenja na poskusih in napakah, ga je po vrnitvi iz štiri dnevnega izobraževanja v Londonu (Experts Academy) udarilo kot strela z jasnega!

 1. Ukinil je vsestransko ponudbo ‘’EU hišnik’’ in zaprl vrata vsem podjetjem, ki so iskala evropski denar predvsem iz eksistenčnih razlogov. Izdelal je natančen profil idealne stranke.
 2. Odločil se je, da se bo specializiral samo za en razpis (SME Instrument) in svoje storitve ponudil inovativnim, visoko tehnološkim podjetjem, ki potrebujejo denar za razvoj in ne eksistenco.
 3. Najel je elitnega poslovnega svetovalca iz Kanade, ki mu je pomagal obstoječo ponudbo preoblikovati v pakete in jih cenovno ovrednotiti.
 4. Pri mentorju iz Irske se je naučil, kako voditi prodajni pogovor in novo ponudbo predstaviti strankam, da so v njej zaznale veliko dodano vrednost.
 5. Sodelavka Maja je zanj izdelala inbound marketinško strategijo za LinkedIn, preko katerega je z rednimi in predvsem unikatnimi objavami vzbudil zanimanje s strani predstavnikov uglednih, inovativnih in visoko tehnoloških podjetij iz 18 evropskih držav. Nekaj zgodb o uspehu si lahko ogledate TUKAJ.

 

Danes je Kristjan razprodan za mesece vnaprej! Spodaj si poglejte nekaj primerov odzivov s strani naših leadov.

Kaj smo z LinkedInom pridobili v našem podjetju?

 • Od leta 2013, ko smo odprli prvo podjetje, do danes, smo s pomočjo LinkedIna prešli od 0 strank do poslovanja z inovativnimi podjetji iz 18 evropskih držav.
 • S pomočjo povezovanja preko LinkedIna smo kot partnerji vstopili v nekaj mednarodnih Erasmus+ projektov, ki so nam prinesli dodatna finančna sredstva za razvoj in promocijo novih vsebin preko družbenega omrežja.
 • S pomočjo uporabnih vsebin, ki jih redno objavljamo preko LinkedIna, smo pridobili veliko mrežo sledilcev (9000+), od katerih so mnogi postali naše stranke ali pa nas priporočili naprej.
 • Preko LinkedIna smo se povezali z vplivneži iz našega področja dela, ki naše vsebine delijo tudi preko svojega LinkedIn profila in nam odpirajo povezave do novih strank.

 

Kako z eno strateško uro dela na dan postanete elitni poslovni svetovalec s konstantnim povpraševanjem?

Vas zanima, kakšna je razlika med poslovnim svetovalcem s šest mestno cifro na poslovnem računu in čakalno listo strank ter svetovalcem, ki živi iz rok v usta?

Kaj loči časovno natempiranega svetovalca, ki je odličen pri svojem delu, pridobiva nenehna povpraševanja s strani priporočil zadovoljnih strank in mu še vedno ostaja dovolj časa za eksotična, družinska potovanja, igranje košarke s prijatelji ali pa samo poležavanje na plaži,….od svetovalca, ki dela več kot 60 ur na teden, da lahko plača prispevke?

Bi radi izvedeli, kako je mogoče, da nekateri svetovalci zavračajo stranke, ki ne ustrezajo idealnemu profilu, medtem ko drugi na svoj krov vzamejo vse, pa čeprav vedo, da jim je zaradi nemogočih zahtev in beračenja za nižjo ceno nemogoče ustreči.

Kar loči elitnega svetovalca od običajnega, ni skrivnost. Gre za sistem, ki je dosegljiv prav vsem svetovalcem, mentorjem in trenerjem, ki prodajajo svoje znanje.

Kaj boste pridobili z intenzivnim, ena-na-ena mentorskim programom? 

 • Imeli boste oblikovano unikatno ponudbo, s katero boste povečali prihodek od 40% do 100%.
 • Če se boste držali strategije, boste vsak teden v prodajni lijak pridobili od 3 do 4 visoko kvalificirane leade.
 • Obvladali boste psihološke elemente prodaje, pri čemer boste vedeli, kako učinkovito izpeljati vse faze prodajnega razgovora, ki pripeljejo do zaključka prodaje.
 • Natančno boste vedeli, katere so vaše idealne stranke in katere niso, zaradi česar se boste izognili neproduktivnim sestankom.
 • Imeli boste natančno izdelano marketinško strategijo, s katero boste pritegnili idealno stranko.
 • Vedeli boste, kako izdelate marketinška sporočila, da bodo idealne stranke za vašo ponudbo izrazile zanimanje.
 • Znali boste uporabljati napredna online orodja, s katerimi boste prihranili vsaj 5 ur na teden.
 • Izdelali boste sistem za konstantno pridobivanje strank, ki si vas lahko privoščijo.
 • Pridobili boste 6-mesečni dostop do online platforme, ki vsebuje serijo izobraževalnih videov za učinkovito uporabo LinkedIna.

 

Odgovori na najbolj pogosta vprašanja

 1. Na trgu je velika ponudba LinkedIn izobraževanj. Po čem se zgoraj opisani program razlikuje od ostalih? 

To ni teoretično izobraževanje, temveč poglobljen mentorski program ena-na-ena. Za razliko od LinkedIn izobraževanj, po katerih ostanete prepuščeni samemu sebi, mi z vami intenzivno sodelujemo od 4 do 8 tednov (odvisno od zakupljenega paketa).  Zakaj je to pomembno? Ker dobite natančen vpogled v to, kje lahko v prodajnem procesu najbolj učinkovito uporabite LinkedIn ter kako lahko pridobljeno znanje uporabite za rešitev določenega poslovnega izziva. Na večini delavnic prejmete splošne napotke za uporabo LinkedIna, ki pa ne zajemajo specifike vašega posla (vaša idealna stranka; cilji, ki jih želite doseči preko LinkedIna). Za razliko od nekaj urnih delavnic, kjer vam predavatelj povzame predvsem osnove LinkedIna, se znotraj našega programa poglobimo v drobovje vaših poslovnih izzivov. V nadaljevanju vas naučimo taktik in strategij, ki so najbolj primerne za vas. Če se denimo želite povezati z direktorji visoko inovativnih tehnoloških podjetij iz Španije, skupaj z vami oblikujemo primerne vsebine, prilagojene vaši ciljni skupini ter najbolj ustrezne taktike povezovanja oz. ogrevanja vaše stranke. Vse z namenom, da pri želeni stranki vzbudite zanimanje in jo prepričate v pogovor. V sklopu programa z vami sodelujemo od 4 do 8 tednov.  V tem času postanete samozavesten ter predvsem učinkovit uporabnik naprednih LinkedIn orodij. Udeleženci našega programa cilje dosežejo hitreje, ker jim nudimo implementacijo znanja v njihove poslovne izzive, konstruktivne povratne informacije ter dolgotrajno podporo.

 1. Naš svetovalni posel je specifičen. Kako vemo, da bo program učinkovit tudi za naše področje dela? 

Preden začnemo delati, se z vami temeljito pogovorimo o specifiki vašega dela in poslovnih ciljih. Naše bogate izkušnje (delamo v 15+ industrijah) primerjamo z vašimi potrebami. Na ta način ugotovimo, kako konkretno vam lahko pomagamo.

 1. Zelo smo zasedeni. Koliko časa bomo morali vložiti v ta program?

LinkedIn je učinkovit samo za tiste, ki ga aktivno uporabljajo. Mentorski program je zasnovan tako, da vam prihrani precej časa, ki bi ga sicer porabili za samostojno učenje na poskusih in napakah. V našem podjetju LinkedIn zelo intenzivno uporabljamo zadnjih 5 let. V tem času smo v izobraževanje investirali veliko časa in denarja. Testirali smo veliko pristopov, pri čemer smo ugotovili, kaj za poslovne svetovalce deluje in kaj ne. Svoje znanje in primere dobre prakse smo združili v učinkovit mentorski program, znotraj katerega vas v 8-ih tednih korak po koraku pripeljemo do cilja. Ob koncu programa boste imeli izdelano marketinško in prodajno strategijo za LinkedIn, pri čemer boste vedeli vnaprej, koliko časa boste porabili za LinkedIn. V našem podjetju za LinkedIn porabimo do 1 uro na dan. Tak način dela nam prinese do 5 prodajnih razgovorov na teden. Do sedaj smo preko LinkedIna pridobili stranke iz 18 evropskih držav.

 • Zakaj bi vam zaupali?

Od leta 2013, ko smo odprli prvo podjetje, do danes, smo s pomočjo LinkedIna prešli od 0 strank do poslovanja z inovativnimi podjetji iz 18 evropskih držav.

S pomočjo povezovanja preko LinkedIna smo kot partnerji vstopili v nekaj mednarodnih Erasmu+ projektov, ki so nam prinesli dodatna finančna sredstva za razvoj in promocijo novih vsebin preko družbenega omrežja.

S pomočjo uporabnih vsebin, ki jih redno objavljamo preko LinkedIna, smo pridobili veliko mrežo sledilcev (9000+), od katerih so mnogi postali naše stranke ali pa nas priporočili naprej.

Preko LinkedIna smo se povezali z vplivneži iz našega področja dela, ki naše vsebine delijo tudi preko svojega LinkedIn profila in nam odpirajo povezave do novih strank.

Ker smo poslovni svetovalci, smo mentorski program prilagodili svetovalnemu poslu. Program je unikaten in upošteva vse specifike svetovalnega posla. V Sloveniji je to prvi mentorski ena-na-ena program za poslovne svetovalce, mentorje in trenerje.

Naše zgodbe o uspehu si lahko ogledate TUKAJ.

 

 1. Ali si lahko privoščimo vaš mentorski program? 

Namesto tega vprašanja se raje vprašajte, koliko je za vas vredno, če dosežete svoj cilj?  Vprašajte se, koliko želite s svojim svetovalnim poslom zaslužiti v enem letu? 50.000, 100.000, 500.000 evrov ali več? Ne glede na vaš cilj, si zamislite, kaj bi morali narediti, da bi ta cilj dosegli v enem letu. Kako bi se vaše življenje spremenilo, če bi dosegli svoj cilj.

Ali bi več časa preživeli s svojimi otroci? Ali bi imeli več prostega časa, ki bi ga izkoristili za potovanja?

Ali bi hitreje odplačali kredit?

Ali bi zaposlili dodatnega sodelavca in se s tem vsaj delno razbremenili?Ali bi odpustili nekaj strank, za katere porabite preveč časa ter vam prinašajo celo izgubo?

Ali bi pri delu občutili več veselja?

Morda bi del denarja darovali v dobrodelne namene,…

Bi bili pripravljeni v program investirati, če bi vedeli, da lahko s pomočjo LinkedIna pridobite več kvalificiranih leadov in s tem več obetavnih prodajnih razgovorov?

 1. Zakaj bi investiral, če lahko vse te nasvete dobim brezplačno na spletu?

Če v iskalnih Google vnesete nekaj ključnih besed, lahko v nekaj sekundah pridete do več 1000 zadetkov na skoraj vsako tematiko. Nevarnost zanašanja na brezplačne vire pa je, da lahko porabite zelo veliko časa za konzumiranje NAPAČNIH napotkov. Nasveti, ki veljajo za B2C podjetja, pogosto niso uporabni za B2B podjetja. Če boste ”pasjo ovratnico” najlažje prodali na Facebooku, so zakonitosti prodaje svetovalnih storitev popolnoma drugačne. Če ne nameravate izgubljati časa za neskončno selekcijo informacij ali pa celo vpeljavo napačnih nasvetov, je za vas najbolj primeren ena-na-ena mentorski program, ki je prilagojen poslovnim svetovalcem oziroma podjetnikom, ki prodajajo znanje. Brezplačne informacije, ki jih dobite na spletu so prav tako pogosto zastarele in posledično neuporabne za vse tiste, ki si želijo napredka.