LinkedIn: Kako do 50 strank na leto za 15 minut dela na dan?

Predstavljajte si, da dobite 50 novih strank. Kaj bi to pomenilo za vaše podjetje?

Koliko je za vas vredna ena stranka? 500, 5.000 ali 10.000 EUR? Mogoče več?

Zdaj pa razmislite, kaj bi za vaše podjetje pomenilo, če dobite na leto 50 novih strank. Si lahko to situacijo v glavi natančno naslikate? 

Midva si tega nisva predstavljala, dokler nisva temeljito spremenila svojega načina dela. Začela sva uporabljati LinkedIn.

Od nezadovoljnih javnih uslužbencev do mednarodno priznanih ekspertov za financiranje inovativnih podjetij!

Postavite se v najino kožo pred nekaj leti.  Predstavljajte si, da ste javni uslužbenec s povprečno slovensko plačo, katerega delovni vsakdanjik je prežet s prekladanjem fasciklov in spenjanjem dokumentov, ki jih občasno prekinejo neskončno dolgo in pogosto neproduktivni sestanki. Počutite se popolnoma nekoristni in iz dneva v dan postajate vse bolj zagrenjeni. Za to, da ves dan ostanete budni, se lahko zahvalite le 5 skodelicam kave dnevno. Zavedate se, da imate precej večji potencial in da si želite več od življenja, vendar ne veste, kako naprej. Obremenjeni ste s hipotekarnim kreditom, šoloobveznimi otroci in avtom, ki ga boste prisiljeni vsak čas zamenjati,…

Tako sva se počutila midva, preden sva odprla najino prvo podjetje!

Od leta 2013 do danes se je situacija popolnoma spremenila. Danes sodelujeva z inovativnimi, visoko tehnološkimi podjetji iz 16 evropskih držav. Podjetjem z revolucionarnimi idejami, ki spreminjajo svet na bolje, pomagamo do financiranja za razvoj njihovih produktov. Ker zasluživa precej več denarja kot sva ga v času, ko sva bila javni uslužbenca, se pozimi vsako leto vsaj za 3 tedne z družino odpraviva na toplo, v eksotične države ob Ekvatorju. Prav tako imava danes veliko več prostega časa za druženje s prijatelji in sva predvsem zelo zadovoljna z vsemi področji svojega življenja.

Kaj smo s Strategijo 50/6 pridobili v našem podjetju?

  • Od leta 2013, ko smo odprli prvo podjetje, do danes, smo s pomočjo LinkedIna prešli od 0 strank do poslovanja z inovativnimi podjetji iz 16 evropskih držav.
  • S pomočjo povezovanja preko LinkedIna smo kot partnerji vstopili v nekaj mednarodnih projektov, ki so nam prinesli dodatna finančna sredstva za razvoj in promocijo novih vsebin preko družbenega omrežja.
  • S pomočjo uporabnih vsebin, ki jih redno objavljamo preko LinkedIna, smo pridobili veliko mrežo sledilcev, od katerih so mnogi postali naše stranke ali pa nas priporočili naprej.
  • Preko LinkedIna smo se povezali z vplivneži iz našega področja dela, ki naše vsebine delijo tudi preko svojega LinkedIn profila in nam odpirajo vrata do strank, ki bi sicer najverjetneje ostala zaprta,…

 

Nekaj naših strank

Kako deluje Strategija 50/6, ki jo izvajamo preko LinkedIna?

Strategija vsebuje 6 korakov:

  1. Optimizacija osebnega oz. poslovnega profila za prodajo.
  2. Določitev in oblikovanje vsebin, ki pripomorejo k povečanju kredibilnosti vas oz. vašega podjetja.
  3. Kreiranje ciljnih skupin, ki so najbolj primerne za vaš posel.
  4. Vpeljava naprednih strategij za povezovanje s potencialnimi kupci.
  5. Najbolj učinkoviti načini za vzpostavljanje povezav preko LinkedIna.
  6. Strategije za pridobivanje kupcev.

 

Nekaj pozitivnih odzivov naših sledilcev na LinkedInu, ki smo jih prejeli po uporabi Strategije 50/6 

Na voljo so trije paketi:

Vas zanima več? Pišite nam na info@global-disruption.com